click me
click or press space

AntBoyBloggen – Om: Børn & Underholdning & FamilieCategory: Artikler

januar 18, 2023    by  ‣  0 comments

Gør dit hjem mere børnevenligtDer er mange ting, man kan overveje for at gøre sit hjem mere børnevenligt. Det er ikke kun for barnets egen skyld, men det er også for at undgå at skulle udskifte møbler og andre ting, der kan tage skade. Her er 5 forslag til hvordan du kan gøre dit hjem mere børnevenligt.

1. Gør gulvet blødt

Det første du kan gøre, er at gøre gulvet blødt. Dette gøres typisk ved at lægge et tæppe eller en måtte på gulvet. På denne måde kan barnet falde og støde sig uden at tage alt for meget skade. En anden mulighed er at købe bambus sengetøj dobbeltdyne, som er et blødt materiale, der er godt for barnet at ligge på.

2. Gør skarpe kanter bløde

Skarpe kanter er en anden ting, der kan være farligt for barnet. Det kan være en god idé at gøre skarpe kanter bløde, så barnet ikke kan støde sig. Dette kan gøres ved at sætte plastik eller gummi på kanterne af møbler og dørkarme.

3. Gør alt barnet kan nå ud af rækkevidde

En ting, der er farligt for barnet, er at der er ting, barnet kan nå, men ikke kan se. Dette kan f.eks. være stikkontakter og andre ting, der er farlige for barnet at røre ved. Derfor er det en god idé at gøre alt barnet kan nå ud af rækkevidde, så de ikke kan komme til skade.

4. Vælg legetøj med omhu

Legetøj er en anden ting, der er farligt for barnet, hvis det er fyldt med giftige kemikalier eller er lavet af ikke godkendt plastik. Det er også farligt, hvis det er skarpt eller giftigt. Det er en god idé at udvælge meget nøje, hvad man lader barnet lege med.

5. Flyt rengøringsmidler og anden kemi væk

En ting, der er farligt for barnet, er rengøringsmidler og anden kemi. Dette kan f.eks. være farlige for barnet at røre ved. Derfor er det en god idé at få lagt det op i højden, så barnet kan ikke kan nå, så de ikke bliver fristet til at røre ved det.

Konklusion

Som du altså kan se i denne artikel, så er der mange ting, man kan gøre for at gøre sit hjem mere børnevenligt. Det er ikke kun for barnets egen skyld, men det er også for at undgå at skulle udskifte møbler og andre ting, der kan tage skade. Det er en god idé at gøre sit hjem mere børnevenligt, så barnet ikke kommer til skade.
« »