click me
click or press space

AntBoyBloggen – Om: Børn & Underholdning & FamilieCategory: Artikler

september 12, 2022    by  ‣  0 comments

Sådan slipper din baby af med søvnbesværSom nybagte forældre kan en baby, der ikke vil sove, være en stor udfordring. Din baby har brug for den rette søvn, så den kan bearbejde alle de sanseindtryk den får i løbet af en dag. En baby skal ikke have ligeså meget søvn som et lille barn, men den skal stadig bruge den rette mængde, for som sagt at kunne bearbejde alle de mange sanseindtryk. 

Få din baby til at falde til ro med en slyngevugge

Der findes flere forskellige muligheder du kan prøve, når det kommer til at få din baby til at sove. Du kan for eksempel prøve en slyngevugge. En slyngevugge spændes op i loftet, og babyen lægges i. På slyngvuggen er der påsat en slyngevugge motor som gør, at vuggen hopper op og ned i rolige bevægelser. Slyngevuggens bevægelser virker beroligende og trygge for babyen. Din baby vil falde i søvn på ingen tid!

Tillykke med, at du har fået tvillinger

Hvis du har fået tvillinger, så kan arbejdet med at få dem til at sove godt være sværere. Måske går du og ærgrer dig over, at du måske ikke kan bruge en slyngevugge. Men her tager du fejl! Du kan selvfølgelig gå ud og investere i en slyngvugge selvom du er så heldig at have tvillinger. Du kan nemlig købe en slyngevugge med to vugger i, så kan begge dine børn få en god lur og en god nattesøvn. En slyngvugge designet til tvillinger kan bære op mod 25kg, så du skal bestemt ikke være bekymret for, at slyngevuggen ikke vil kunne bære hele to babyer. 

Slyngevuggen minder om mors mave

Slyngevuggen er et vidunder til en lille baby. Grunden til at baby vil slappe så meget af og føle sig sikker og tryg er fordi, at bevægelserne som slyngevuggens motor laver, minder meget om de bevægelser som baby mærkede, da den var inde i mors mave. Når du har gået rundt med din baby inde i maven, har den kunne mærke en hoppende  bevægelse – det er lige præcis den følelse, din baby vil få i slyngevuggen.

Derfor er det vigtigt med en CE-mærket slyngevugge

Når du skal købe en slyngevugge er det vigtigt at den er CE-mærket. At et produkt er CE-mærket betyder, at alle virksomheder i EU støtter en fair konkurrence i EU. På den måde sikre du dig også, at materialerne der er brugt, er af god og fin kvalitet. Du kan derfor med god ro i sindet købe en CE-mærket slyngevugge til din baby. Specielt legetøj, herunder en slyngevugge, skal være CE-mærket, da det er noget vores små børn og babyer skal lege med. Vores børn og babyer er ekstra sårbare, og derfor er det vigtigt, at vi får skabt et godt miljø omkring dem, så de kan vokse op og blive sunde mennesker. 

Få mere tid til dig selv

Ved at investere i en slyngevugge, får du også mere tid til dig selv. Uden en slyngevugge vil du se dig nødsaget til at gå rundt med baby i armene og vugge frem og tilbage. Det kan være hårdt for armene i lang tid, og det er ikke en rar oplevelse at bære rundt på en grædende baby. Med slyngevuggen får du dine arme fri, da den laver arbejdet for dig. Det har aldrig været nemmere. På den måde får du mere tid til det du holder af at lave, og så kan din baby få sin skønhedssøvn imens. Måske trænger du til et afslappende fodbad, at rydde op i stuen eller køkkenet, eller bare nyde roen og se din yndlingsserie imens. Nyd roen og synet af din sovende baby, som udvikler hjernen og bliver et sundere og gladere barn. 
« »