click me
click or press space

AntBoyBloggen – Om: Børn & Underholdning & FamilieCategory: Artikler

februar 9, 2021    by  ‣  0 comments

DooDoo hjertelydsbamser – hjælp dit barn til en bedre søvnEn Doodoo bamse kan hjælpe både dit bar og jer som forældre. den er fremstillet af anti-allergisk materiale og siger lyde som i mors mave.

Alle Babiage Doodoo bamser er i aller højeste kvalitet og kan bruges af barnet uden lydenheden, da den nemt kan fjernes og dermed bruges som almindelig bamse / krammedyr.

Har hørt om børn i 7 års alderen der stadig bruger bamsen som krammebamse eller sovebamse. Den fremkommer med hjertelyde og meget beroligende lyde som lå h*n i mors mave. Lyden aktiveres når barnet græder, og har allerede skabt stor lykke hos mange børnefamilier. Den spiller i 3 minutter når den bliver aktiveret af barnet og går så i standby igen til næste gang,

Det vigtigste er at barnet får den straks fra fødslen og følger barnet hver gang det skal sove både ude og inde, i sengen og i barnevognen.

Giv dit barn eller barnebarn en god start på livet – køb en Babiage Doodoo bamse inden eller lige efter fødslen. Bedst inden så den er klar når barnet kommer.

Doodoo – Bedre søvn med doodoo fra Babiage

Brug en Doodoo hjertelydsbamse hver gang dit barn skal sove både dag og nat. En normal rutine har en genkendelses effekt på barnet, som ellers føler sig lidt usikker, når h*n skal sove.

Brug Doodoo bamsen så tidligt som muligt, brug den fra den allerførste dag. Ideelt, tag den med på barselsstuen. Doodoo fra Babiage er blevet brugt med succes på sygehuse indtil 12 måneders alderen, selvom barnet ikke har en Doodoo hjertelydsbamse derhjemme.

Effektiviteten mindskes med alderen og kan senere bruges som en almindelig sovebamse, du skal bare tage lydenheden ud af bamsen. Har hørt om børn i 7 års alderen der stadig bruger DooDoo som en god ven at sove med.

Nogle gange, er 2 til 3 dage nødvendig da ikke alle babyer reagerer med det samme på Doodoo´s lyd. Dette er helt normalt. Brug bamsen hver eneste gang dit barn lægges hen og sove både dag og nat også i barnevognen.

Du vil snart opdage dets effektivitet til at berolige dit barn til at sove. Er babyen måske allerisk skal du hvis du tror det ikke bruge nogen plys dyr, men bruge audio enheden alene. Du kan i dette tilfælde fæstne lyd enheden til sengekanten, men husk den ikke må være inden for babyens rækkevidde.

For at høre Doodoo fra Babiage ordentlig, placeres den så tæt som muligt ved barnet; men ikke så tæt på at barnet kan nå den de første få måneder.

Selv om plysdyret og lyd modulet er godkendt efter alle sikkerhedsstandarder, så lad ikke bamsen være for tæt på barnet i de første 6 måneder.

Du kan købe Doodoo bamsen her. Hurtig levering.

 
« »