click me
click or press space

AntBoyBloggen – Om: Børn & Underholdning & FamilieCategory: Artikler

februar 3, 2021    by  ‣  0 comments

En slyngevugge kan gøre en verden til forskel for de helt små børnEn god slyngevugge er noget som alle nybagte forældre bør anskaffe sig. I denne artikel vil du få en lille gennemgang af, hvad en slyngevugge er og hvorfor det er så fantastisk et produkt at købe som ny forældre. Du kan se mere, hvis du gerne vil se et eksempel på sådan en slyngevugge.

Eller du kan læse med her, hvis du gerne vil lære mere. Det tager kun et par minutter.

Hvad er en slyngevugge?

En slyngevugge er en ny form for børneseng, som man kan købe til de helt små børn. Med en slyngevugge, så ligger barnet ikke i en træramme, som kan virke fjernt fra barnet. Barnet er trods alt vant til at være inde i mors mave og det kan derfor virke mærkeligt at komme ned på en madras og en træramme at ligge – uanset hvor behageligt den så må være.

En slyngevugge kan vugge barnet blidt frem tilbage. Og denne blide form for vuggen kan minde barnet om den gang, barnet var inde i mors mave. Dette minde er helt intuitivt og er naturligvis ikke et aktivt minde, som barnet har.

Men mindet om at være inde i mors mave, kan virke mere beroligende fra barnet.

En slyngevugge kan redde din søvn

Som forældre sover man kun, når barnet sover. Og når barnet er helt lille, så kan det være meget spartansk hvor meget barnet egentlig sover i løbet af natten. En slyngevugge kan derfor også være med til at redde din egen søvn.

Når barnet ligger i slyngevuggen og bliver beroliget af den blide vuggen, så er det også mere tilbøjelig til at få en god nattesøvn. Og det betyder også, at du kan have plads til at få din søvn eller blot være menneske uden barnet.

 
« »