click me
click or press space

AntBoyBloggen – Om: Børn & Underholdning & FamilieCategory: Artikler

juli 25, 2022    by  ‣  0 comments

Guide: sådan vedligeholder du dine fliser i sommervarmenSolen titter frem i Danmark, og for mange danskere betyder dette hyggelige sommeraftener på terrassen. Mange boliger har tilhørende terrasser, der er lavet af fliser. Hvis du er en af dem med en fliseterrasse, ved du med sikkerhed allerede, hvor hårdt sommervarmen kan tage på dem. Ukrudtet skyder i vejret, og fliserne er ikke længere rene og pæne, men i stedet beskidte og ulækre. Du kan dog selv vedligeholde dine fliser uden større ubehageligheder! Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en guide til, hvordan du vedligeholder dine fliser i sommervarmen.

Højtryksrensning

En af måderne hvorpå, du succesfuldt og let kan vedligeholde dine fliser i sommervarmen, er ved hjælp af højtryksrensning. Med en højtryksrenser kan du fjerne snavs og skidt fra dine fliser, der har sat sig så godt fast, at almindelig regn ikke længere kan tage det. En højtryksrenser er desuden en fordel, fordi den bruger vand fremfor skadelige kemikalier. Med en højtryksrenser skal du altså ikke bekymre dig om, hvorvidt dine fliser tager skade under rensning og vedligeholdelse. Vælger du en højtryksrenser, er det vigtigt, at du er både forsigtig og grundigt – den kan nemlig hurtig blive for voldsom!

Knofedt & brun sæbe

Har du forgæves forsøgt at rengøre og vedligeholde dine fliser med en højtryksrenser, må du endelig ikke give op! Ønsker du stadig ikke at bruge kemi til at rengøre dine fliser, kan du nemlig vælge at benytte dig af knofedt og brun sæbe. Knofedt og brun sæbe er nogle gamle metoder, du garanteret har set dine forældre og bedsteforældre benytte sig af. Sørger du for at vaske og rense dine fliser med brun sæbe og knofedt regelmæssigt, fjerner det både alger, snavs og mos. Dette er både en let og miljøvenlig måde at vedligeholde sine fliser på i sommervarmen!

Kemisk algebehandling

Virker hverken rensning med højtryksrenser, knofedt og brun sæbe, er det for alvor tid til at søge nye alternativer. Her kan du vælge at bruge den kemiske algebehandling. Døjer du meget med alger og mos på dine fliser, kan en kemisk algebehandling med sikkerhed tage det! Fordelen ved den kemiske algebehandling er, at det giver langtidsholdbare resultater. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvor vidt dine fliser er grimme og beskidte hele sommeren, men i stedet bare læne dig tilbage og nyde det smukke resultat. Find algebehandling fliser og se de mange forskellige muligheder!
« »