click me
click or press space

AntBoyBloggen – Om: Børn & Underholdning & FamilieCategory: Artikler

juni 20, 2022    by  ‣  0 comments

Få inspiration til et hav af perleplader du kan lave med dine børnGiver perleplader dig nostalgiske minder, om et børneliv uden voksne bekymringer? Perleplader har en beroligende effekt, og kan dæmpe stressniveauet både hos børn og voksne. Så hvorfor ikke give den oplevelse og de minder videre til dine børn?

Perler til voksne og børn

At lave perleplader er en aktivitet, som alle kan være med på. Børn helt ned til tre års alderen kan også få glæde af perleplader. Hama rørperler har nemlig et stort udvalg af perler og perleplader, så alle kan være med. Hama maxi perler er nemlig gode til børn omkring tre års alderen, da perlerne er store, og nemmere at sætte på pladerne. Børn bør dog stadig være under opsyn af en voksen, mens de lægger perleplader. Til ældre børn og voksne er Hama midi perler et godt match. Her er perlerne og perlepladerne lidt mindre og udfordringen større.

Perler og perleplader

Der findes et hav af perler i forskellige farver, samt perleplader af forskellige figurer. Hos Hama rørperler kan du for eksempel finde havfruer, drager, juletræer, blomster, dyr, biler, sejlbåde og mange mange flere. Du vil med garanti kunne finde perler og perleplader for enhver interesse og smag. Med alle de mange muligheder af perleplader kan I med fordel indvie hver sæson med flotte perleplader der kendetegner årstiden. Hos Hama kan du også finde flere geometriske figurer af perleplader, så du og dine børn kan gå freestyle og udfolde jeres kreativitet. De geometriske perleplader kan også bruges til at lave navneskilte på, så de fint kan opsættes på børnenes værelsesdøre.

Perlesæt og opbevaring

Du kan med fordel købe et perlesæt i gave til en, der holder meget af perleplader. Hvis barnet interesserer til meget for dinosaurer eller sommerfugle, kan du finde et perlesæt, som netop indeholder dette. Er du en garvet “perlepladelægger”, så har du måske brug for noget opbevaring til alle dine perler. Hos Hama kan du nemlig også finde opbevaring til dine perler, så du kan sortere dem, og opbevare dem så de ikke bliver væk.

Perlebøger

Du kan også få inspiration til mange perlerier, ved at investere i en Hama perlebog. Du kan finde alt fra juleperlebøger til perlebøger om dyr. Perlebøger er en god måde at udfolde du og børnenes kreativitet, da I får et hav af muligheder og inspiration.
« »