click me
click or press space

AntBoyBloggen – Om: Børn & Underholdning & FamilieCategory: Artikler

maj 20, 2022    by  ‣  0 comments

Disse linjefag kan du tage på en efterskoleVil du gerne på efterskole efter sommerferien? Hvis du finder en efterskole, der tilbyder præcist det linjefag, der matcher dig og dine interesser, så vil dit ophold uden tvivl blive en endnu større succes.

Men hvilke linjefag er det nu lige, du kan vælge imellem? Det varierer altid fra skole til skole, men herunder har vi samlet noget af de mest populære linjefag, som du kan vælge imellem på de fleste efterskoler.

Design som linjefag

Et populært linjefag på efterskoler er design. Nogle steder kalder de det også for krea eller håndarbejde. Du kan tage design som linjefag på efterskole, hvis du gerne vil udvikle dine kreative evner. Her får du mulighed for at udvikle alverdens designs, og du bliver klogere på specifikke teknikker og metoder, som kan hjælpe dig i gang.

Det er både en mulighed for nybegyndere, der blot har en interesse for design, men også for unge, der har designet i en længere periode.

Fodbold eller håndbold

Hvis du er mere til at lege med bolde end synåle, har du også mange muligheder, når det kommer til valg af linjefag. På mange efterskoler kan du blandt andet vælge fodbold og håndbold. Det er en fantastisk mulighed for dig, som gerne vil udvikle dine evner, og som kommer til at savne din gamle klub, når du tager på efterskole.

Vælg fodbold eller håndbold som linjefag, hvis du gerne vil udvikle dine evner og dyrke din passion, mens du går på efterskole.

Adventure og outdoor

Elsker du at være i naturen? Og vil du gerne blive klogere på, hvordan du klarer dig i den barske danske natur? Så kan du vælge adventure og outdoor som linjefag på efterskolen.

Det er et meget bredt linjefag, hvor du kan få mulighed for at sejle i kajak, lave bål og bygge shelters, når I skal overnatte i naturen. Herudover byder en adventure og outdoor linje også ofte på nogle fede ture – eventuelt til udlandet, hvor I skal klare jeres helt egen overlevelsestur.

Film & medier

Hvis du elsker film, kan du vælge en medielinje på mange efterskoler. Her kan du lære mere om filmteori, hvordan man analyserer film og ikke mindst, hvordan man laver film. Så hvis du har en lille filmskaber eller klipper i maven, kan du udforske denne ved at vælge en medielinje.

Én af de store fordele ved en medielinje er, at der arbejdes med flere medier end blot film. Her kan du blandt andet også udforske muligheden for at lave radio eller podcasts.

Spring og gymnastik

Nu til spring og gymnastik som nok er et af de ældste og mest udbredte linjefag, du kan vælge på en efterskole. Forklaringen på det er, at mange efterskoler har en tradition for at lave gymnastikopvisninger.

Hvis du ikke kan få nok af gymnastik og spring, kan du også vælge faget som linjefag. Så får du masser af timer til at udvikle dine skills og moves i gymnastiksalen.

 
« »