click me
click or press space

AntBoyBloggen – Om: Børn & Underholdning & FamilieCategory: Artikler

juni 27, 2021    by  ‣  0 comments

Overvejer I at installere skoleskabe, som i amerikanske film?Skoleskabe er noget, som man længe har set i de amerikanske film. De fleste skoleelever har nok ønsket sig sådan et skab, enten fordi de synes, de er seje i filmene, eller fordi de er trætte af at bære rundt på alle bøgerne til skoledagen. Ligegyldigt hvad grunden er, så har flere og flere skoler fået indsat skoleskabe til deres elever. Hvis det er noget I overvejer, så læs mere her.

Skoleskabe

Når man siger skoleskabe eller taskeskabe, så er det første, man tænker på nok de skabe, man ser på gangene i amerikanske film. De kan have forskellige størrelser, men meningen med dem er den samme. Her skal man have alle de ting, som ikke behøver komme med rundt hele dagen. Derudover vil man formodentlig gerne have låse eller koder på skabene, så det kun er personen, hvis skab det er, der kan komme ind til tingene i skabet.

Omklædningsskabe

Udover skoleskabene eller taskeskabene så findes der også omklædningsskabene, som man også ser i amerikanske film. Disse skabe giver også rigtig god mening at have, for selvom man sjældent ser et amerikansk fodboldhold på skolen, så har de fleste klasser en form for idræt. Det vil sige, at man skal kunne klæde om på skolen, og her er det altså rarest, at man kan låse sine ting inde, imens man har idræt.

Skræddersyede løsninger

Ligegyldigt om det er skoleskabe, taskeskabe eller omklædningsskabe I vil have, så er den bedste løsning formodentlig skræddersyede løsninger. Hver skole er forskellige, og det er de færreste skoler, der kan klare sig med en ”one size fits all”-løsning. Nogle kan måske have alle skabene på en gang, hvorimod andre skoler må fordele dem over flere gange. Når du får skræddersyet din løsning, vil det både være i forhold til opsætning: Hvor skal de stå? Men også selve skabene. Hvor store skal de være, og hvor mange skabe skal der være?

Til studerende eller undervisere

Man ser oftest denne type skabe hos de studerende, men mange undervisere vil også have gavn af at kunne have sine ting et samlet sted. Derudover kan man lavet opsætningen således, at der under hvert skab er et dueslag. Så kan underviserne både have et aflåst skab, men også et dueslag til de afleveringer og papirer, der skulle komme ind i løbet af dagen.
« »