click me
click or press space

AntBoyBloggen – Om: Børn & Underholdning & FamilieCategory: Artikler

september 18, 2021    by  ‣  0 comments

Sjov for hele familien! Hvem er bedst til 7 kabale?Du kender formentligt det gamle klassiske kortspil kaldet 7 kabale. Med et helt almindeligt sæt spillekort ligger der uendelig mange timers sjov, underholdning og spas. Der kan spilles mange forskellige typer af spil i mange forskellige udgaver og versioner. Dog er der altid nogle traditionsrige og klassiske spil, der formentligt altid vil gå igen og gå i arv. Et af dem er helt sikkert 7 kabale. At lægge en 7 kabale kan sagtens gøres alene, men bliver i særdeleshed sjovt, når du spiller sammen med flere andre. Så kan I nemlig konkurrere indbyrdes om, hvem der er bedst og kan lægge 7 kabalen enten så den bare går op, eller hurtigst på tid, hvis flere af jer lykkedes med at få den til at gå op. 7 kabale er derfor et sjovt spil for hele familien, da I både kan hjælpes ad med at få kabalen til at gå op, eller I kan udfordre hinanden og se, hvem af jer der er bedst til at spille 7 kabale.

Derfor skal du spille 7 kabale online

Den klassiske version af 7 kabale spilles med et helt almindeligt sæt spillekort og et bord med god plads, hvor kortene kan lægges ud og sættes op og klar til at spille. I dag findes der dog andre og langt nemmere versioner af 7 kabale spillet online, hvilket for de fleste gør det meget nemmere og hurtigere at komme i gang med at spille. Du behøver ikke bruge tid på at forberede din 7 kabale, og du kan lynhurtigt klikke dig igennem et spil af 7 kabalen. Et af de gode spil 7 kabale er online er hos https://www.7kabale.net, hvor du kan spille løs.

Derudover får du lynhurtigt resultatet af dit 7 kabale spil, så du kort efter spillets afslutning ved, hvor hurtig du har været til at lægge kabalen. Det gør det nemmere og sjovere, når I spiller hele familien, da i med det samme kan sammenligne jeres præstationer og dermed gør hele konkurrencen meget nemmere og og mere overskuelig. Derudover kan I også nemt se, om I som familie har forbedret jer, hvis I vælger at være flere til at hjælpes om den samme 7 kabalen.

Det er altså meget nemmere at spille det klassiske kortspil 7 kabale, når du vælger at gøre det online på nettet. Det er nemmere og hurtigere at komme i gang og du får hurtigt dit resultat af dit spil at vide.

 

 

 

 

 
« »