click me
click or press space

AntBoyBloggen – Om: Børn & Underholdning & FamilieCategory: Artikler

januar 29, 2021    by  ‣  0 comments

Sjove ting, der kan vække dit barns interesse for videnskabVidenskab er en forunderlig ting, men hvis det eneste, dit barn lærer om, er henne i skolen, kan det godt virke kedeligt. Lær med dit barn og find ud af, hvordan I kan eksperimentere og lave eksperimenter derhjemme helt sikkert og uden nogen form for fare.

Der er mange måder, man kan eksperimentere i hjemmet – og ofte skal du faktisk slet ikke ud og købe flere materialer!

Sådan kan du lave sjove magnetting med dine børn

Hos www.larko.dk kan du købe magneter, som du og dit barn kan lege og eksperimentere med! Byg tårne og find ud af, hvor meget en enkelt lille magnet kan holde til.

Hvis du som forælder læser op på magnetisme ved siden af, får du en helt unik chance for at lære fra dig og knytte bånd med dit barn på en helt ny måde. Du kan underholde dig selv og resten af din familie, mens I eksperimenterer og ser, hvad magnetisme faktisk formår!

Nemme eksperimenter med børn!

Der er hundredvis af nemme eksperimenter, som du trygt og roligt kan lave i hjemmet. Der bør selvfølgelig altid være en voksen til stede, men mange kræver hverken ild eller farlige kemikalier: Nogle kan endda bruges til at lave kunst.

Du kan finde et hav af disse eksperimenter på internettet – både YouTube og Google har endeløse sider, der kommer med gode råd. Hvis du er i tvivl om, om et eksperiment vil virke, så lav det først selv. På den måde undgår du skuffelse, og når dit barn ser det i aktion, vil det tænder en gnist for videnskab!

Til nogle eksperimenter er der selvfølgelig en lille udgift, men du kan jo bare aktivt søge efter nogen, der kun skal bruge ting, du allerede har i hjemmet.
« »